25.04.2024
Новини Оперативно

Коронавірус підтвердили у двох медиків обласної університетської лікарні

У двох медиків Тернопільської обласної університетської лікарні лабораторно підтвердили COVID-19. Один з них – тернополянин, інший – мешканець Зборівського району.  Про це повідомляє тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом.

Вони контактували із хворою на коронавірус пацієнткою з Бучацького району. Жінку зі Зборівського району перевели в інфекційне відділення Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Далі обстежили 44 контактних з нею людей. З якого саме населеного пункту ця медпрацівниця у штабі та прес-службі обласної університетської лікарні так і не повідомили. З власних джерел редакції стало відомо, що це ліфтерка, яка перевозить пацієнтів. Вона – жителька Цеброва Зборівського району.

Тернополянину – 24 роки. Це лікар-інтерн з Тернопільської університетської лікарні. Він зараз – на амбулаторному лікуванні.

Від початку епідемії коронавірусу в Україні COVID-19 підтвердили у 9 тернополян.

Згідно з даними обласного лабораторного центру станом на 10:00 7 квітня на Тернопільщині 168 випадків COVID-19, 3 – летальних. Серед хворих – 46 медпрацівників.

Читайте також: У Почаєві четверо медпрацівників захворіли на  COVID-19, ще 23 – на обсервації. Як зараз працює райлікарня?

Перейти до панелі інструментів