26.04.2024
Новини Оперативно

Тернопільські медики отримають електронні квитки для безкоштовного проїзду громадським транспортом

Тернопільські медики отримують неперсоніфіковані електронні квитки для проїзду громадським транспортом. Видачу квитків розпочнуть сьогодні-завтра.

Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету 25 березня. Зокрема, йшлося “Про забезпечення електронними квитками працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності”.

– Ви знаєте, що прийнято рішення оперативного штабу про категорію населення, які можуть зараз користуватись спецрейсами – це перелік тих, хто забезпечує життєдіяльність міста, так звані працівники об’єктів критичної інфраструктури, – роз’яснив під час розгляду питання міський голова Сергій Надал. – Але ми хочемо зараз прийняти рішення, відповідно до якого медичні працівники всіх медичних закладів, а також сімейні лікарі, які будуть задіяні до роботи з хворими під час епідемії, отримують всі неперсоніфіковані картки, що будуть дійсні при наявності посвідчення особи. Квитки будуть давати право на безкоштовний проїзд у всьому громадському транспорті на період дії всієї тієї ситуації, пов’язаної з коронавірусом.

За словами голови, списки сьогодні подані в управління стратегічного розвитку. Картки нібито вже виготовлені і сьогодні -завтра розпочнуть їхню видачу.

Перейти до панелі інструментів