26.04.2024
Новини

Де виявили найбільше порушників обмежувальних заходів

За минулу добу правоохоронці перевірили понад 1500 об’єктів господарювання на території області та провели з їхніми адміністраціями інформаційно-роз’яснювальну роботу. Найбільше порушників обмежувальних заходів виявили у Чортківському, Козівському, Ланівецькому районах та в обласному центрі.

За результатами відпрацювання припинено роботу 536 закладів торгівлі та харчування.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Тернопільській області. За його інформацією, поліція Тернопільщини продовжує нести службу в посиленому режимі. Основна увага зосереджена на дотриманні суб’єктами господарювання, перевізниками обмежувальних заходів через загрозу поширення коронавірусної інфекції. Свої службові обов’язки поліцейські виконують у засобах індивідуального захисту.

На жаль, попри заборону не всі керівники закладів торгівлі і громадського харчування дослухалися до рішень та продовжили вчора працювати.

Також поліцейські контролюють дотримання обмежень перевезення пасажирів у тролейбусах та автобусах. З водіями проводять роз’яснювальну роботу щодо недопущення порушень вимог постанови Кабінету Міністрів України.

Перейти до панелі інструментів