27.04.2024
Новини Оперативно

З 12-ї години у міському транспорті – по 10 пасажирів, вхід – через передні двері

Рішення про 10 пасажирів у громадському транспорті міста починає діяти з 12-ї години 18 березня. Міська влада моніторитиме сьогодні, чи вдасться реалізувати таку норму та прийматиме подальші рішення.

чит. також. Від завтра у громадському транспорті міста – не більше 10 пасажирів

Про це повідомив перед початком розгляду питань на засіданні виконкому 18 березня міський голова Сергій Надал.

– Із сьогоднішнього дня вступають в силу, з 12-ї години, рішення про 10 пасажирів, – сказав голова. – Сьогодні зранку було зрозуміло, що їде набагато більше людей, хоча рішення ще в дію не вступило – воно вступить з 12-ї години. Значить, сьогодні до кінця дня слід відмоніторити, наскільки його вдається виконувати. Я розумію, що водіям автобусів та тролейбусів доведеться виступати не тільки водіями, а й контролерами. Є пропозиція, щоб було виконання, зробити запуск пасажирів тільки через передні двері у всьому громадському транспорті і таким чином хай водій контролює, щоб було у громадському транспорті тільки 10 людей.

Відтак міський голова запропонував спершу промоніторити, як відбуватиметься реалізація виконання рішення, а далі – діяти відповідно до результатів.

– Давайте спершу відмоніторимо, як воно відбудеться, – сказав Надал. – А потім будемо приймати рішення про те, чи можливо необхідно взагалі припиняти рух громадського транспорту, як це роблять сусідні міста.

Перейти до панелі інструментів