20.04.2024
Новини

У Тернополі спортзали і фітнес-клуби  призупиняють роботу та заморожують абонементи

Деякі тернопільські спортзали та фітнес-клуби вже з 15 березня призупинили роботу та заморозили абонементи. Є такі, що ще працюють і очікують офіційних вказівок від держави.

Наразі про призупинення роботи повідомляють спортивний комплекс “Каруна”, фітнес-клуб Benefit, фітнес-центр Get Fit Ternopil, спортивний клуб “Колізей”. 

 “Дорогі клієнти! Ми піклуємось про Вашу безпеку і здоров’я, та враховуючи останні події в Україні, вирішили призупинити роботу фітнес-залів на час карантину з 15 березня. Усі абонементи будуть заморожені та відновлені після закінчення карантину. Тренажерний зал ще працюватиме. У разі змін ми одразу вас проінформуємо, стежте за нашою сторінкою. Бережіть своє здоров’я”, – такий допис з’явився на сторінці спортивного комплексу “Каруна” у соцмережі “Фейсбук” 15 березня.

16 березня адміністраторка закладу повідомила, що роботу припиняє і спортзал.

З 15 березня на період карантину призупинив роботу фітнес-клуб Benefit.

Як повідомляє власниця закладу Вікторія Кушнірук, абонементи заморожені. 

– Усіх клієнтів ми закликаємо займатися дома, спонукаємо їх рухатись, щоб вони не втрачали форму, – каже вона. – Будемо проводити онлайн-тренування, скидатимемо вправи та відео обов’язкові для виконання.

Тренажерний зал Power Gym наразі працює. Закриті лише групові заняття – аеробіка та фітнес, абонементи заморожені, повідомив власник залу. 

– Дівчата з фітнес-груп можуть безкоштовно приходити займатись у зал, – каже він.  – Тренажерний зал припинить роботу, коли з’явиться офіційна вказівка держави. Зараз ми все дезінфікуємо, миємо. Клієнти при вході обробляють руки антисептиком. Підлоги щогодини миємо хлоркою, гантелі обробляємо спеціальним дезінфікуючим засобом, щогодини проводимо провітрювання. Усі, хто тренується у залі, дотримуються між собою дистанції 1 метр. Ми стежимо, щоб більше 10 чоловік у залі не було. 

З 17 березня призупиняє роботу спортивний клуб “Колізей”, абонементи заморожують. Клієнтів закликають стежити за сторінкою клубу в Instagram, де повідомлятимуть про всі зміни.

У яких фітнес-клубах та спортзалах займаєтесь ви? Вони працюють чи призупинили роботу? Пишіть про це у коментярах. 

Фото: Wellness centre “Каруна”

Перейти до панелі інструментів