26.04.2024
Молодь Новини

Вперше у Тернополі на сцені театру дефілювали красуні з Індії

На початку березня у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі імені Т.Шевченка відбувся конкурс краси для першокурсників з Індії, які навчаються в Тернопільському національному медичному університеті. Захід провели вперше і з успіхом. Він складався з конкурсу краси серед індійських дівчат І-ІІ курсів та великої концертної програми.  Усі бажаючі мали нагоду продемонструвати свої таланти. Про це повідомила прес-служба Тернопільського медичного університету ім. І. Горбачевського.

Елегантні красуні Індії продемонстрували вишуканий модний, національний і вечірній одяг, своє вміння дефілювати і таланти. Вечір розпочався з показу мод від конкурсанток.

Оргкомітет складався зі студентів – вони самі ставили танці, відповідали за учасників заходу, за охорону і безпеку, квитки і зустріч гостей свята.

Зал на 600 глядачів підкорювали 14 індійських красунь. Кожна з дівчат варта була титулу «Miss TNMU foreigner», проте корони отримали тільки три студентки. Другою віце-міс стала Pragati, титул першої віце-міс дістався Eshita Karelia. Головна корона в Rakshita Chauhan.

Переможниць привітали заступник директора центру виховної роботи та культурного розвитку, доцент Олена Покришко (керівник культури) та заступник декана Роксолана Бондар.

Гарний настрій, жарти, представлення учасників забезпечували студенти факультету. Програма свята була насичена і цікава.

 

 

 

 

Перейти до панелі інструментів