16.04.2024
Місто Новини

Тернополяни почали отримувати смс із нарахуваннями за газ

«Газпостач» минулого тижня розпочала розсилання СМС-повідомлень щодо нарахувань за спожитий природний газ. Такі повідомлення від компанії надійшли до понад тридцяти тисяч абонентів із Тернополя та Тернопільського району. Послуга запрацювала від 11 березня, а отримувати такі сповіщення споживачі зможуть щомісяця.

Як пояснює представник ПП «Укрспецінформ», яке є розробником даного сервісу, власники простих мобільних телефонів зможуть побачити свої нарахування у цих СМС, а ті, у кого смартфони – зможуть одразу скористатися функціями для проведення оплати, повідомляють Тернопіль житлово-комунальний.

Стан нарахувань за газ через СМС може дізнатися кожен абонент ДП “Газпостач”, який надасть свій номер телефону для внесення у базу підприємства. Передбачено декілька способів передачі своїх даних до підприємства: електронна скринька admin@gazpostach.te.ua, міські номери телефонів 51-95-95 (активний з 10 числа до кінця місяця) та 400-334 (працює у робочі дні), а також мобільні різних операторів 050-104-2-104 та 096-104-2-104. До слова, для номера 096-104-2-104 працює служба Viber, відтак користувачі даного сервісу можуть у зручний час надіслати свої дані для отримання сповіщень.

Нагадуємо, що послуга безкоштовна для споживачів, адже усі видатки на даний вид інформування взяла на себе компанія “Газпостач”.

Перейти до панелі інструментів