20.04.2024
Новини Соціальні проблеми

У Ланівцях шестеро дітей залишилися без мами. Потрібна допомога

Інформацію про те, що у Ланівцях без мами залишилися шестеро дітей, опублікував у соцмережі “Фейсбук” місцевий священик Олексій Філюк. 

Хто має дитячі речі або готовий допомогти іншим способом отець радить звертатися до дядька цих дітей Петр Усар.

У коментарах під цим повідомленням багато людей зголосилися, що готові допомогти дітям і запитують контакти, куди можна звертатися. Адресну допомогу можна приносити у Лановецький центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, написала працівниця центру Олександра Ковальчук, яка знає родичів цих дітей і готова передати їм зібрану допомогу.

Як з’ясувала журналістка “Терміново”, маму шести дітей поховали 9 березня.  Жінці трохи більше 30 років. Вона померла раптово, медики встановили серцеву недостатність. Діти залишилися з татом і потребують допомоги небайдужих. У сім’ї дві доньки, яким 16 років і 6 років та четверо синів – 10 і 8 років та трирічні двійнята. 

Дітям потрібні одяг, засоби гігієни, канцтовари. Хто хоче допомогти сиротам, можуть приносити адресну допомогу  у Лановецький центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, який розташований на вул. Незалежності, 4 . Телефон (03549) 2-23-32, 2-19-35. Багато охочих допомогти є і з Тернополя. Зараз вирішується питання як організувати збір допомоги у Тернополі. Контакти або рахунок повідомимо згодом.

 

Перейти до панелі інструментів