20.04.2024
Новини

Роботу харчоблоку коледжу, у якому отруїлись студенти, призупинили

Роботу харчоблоку ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою»,  студенти якого потрапили у лікарню з харчовим отруєнням, призупинили.  Відновлять її після ліквідації спалаху та за умови отримання результатів лабораторних досліджень, що відповідають вимогам нормативно-правових актів.

Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби в Тернопільській області. За її інформацією, станом на 9 год. 20.02.2020 року кількість хворих студентів не збільшилася.

Таких було , нагадаємо, понад 20. Про це йшлося у статті  “На Збаражчині двадцять п’ять студентів коледжу з харчовим отруєнням потрапили до лікарні (оновлено)”

Фахівці Держпродспоживслужби проводять епідрозслідування, відібрали взірці готових страв, добових проб, змивів з кухонного обладнання та інвентарю. Фахівці ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр» провели обстеження працівників харчоблоку та вихованців Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою.

Також було проведено позачергові засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій районного та обласного рівнів.

Про хід проведення епідрозслідування та результати лабораторних досліджень, як повідомила прес-служба, повідомлять згодом.

Перейти до панелі інструментів