25.04.2024
Новини Соціальні проблеми

Донька з інвалідністю збирає кошти мамі на операцію. Потрібно 130 тисяч гривень

Допомоги на лікування своєї мами – 60-річної Ольги просить Марія Виклюк з Великого Ходачкова Козівського району. Жінці потрібна операція із заміни колінного суглобу, яка коштує 130 тисяч гривень. Таку велику суму не під силу зібрати пенсіонерці з донькою, у якої третя група інвалідності.

23-річна Марія Виклюк має проблеми  ногами, їй важко ходити через травми, які отримала в дитинстві, впавши  велосипеда. Дівчина каже, що мама завжди була її опорою, а нині і у неї проблеми зі здоров’ям.  Марія просить усіх небайдужих допомогти їй зібрати кошти мамі на операцію. 

– Добрі люди, прошу вашої допомоги! Я сама інвалід, ходжу з милицею, – каже дівчина. – Але до моєї проблеми додалася хвороба моєї мами…. У мене вся надія була на неї. А тепер і вона злягла. У моєї мами проблеми з лівим колінним суглобом. Рухи в ньому різко обмежені і супроводжуються сильними болями. Вже навіть  палицею їй важко ходити. Певний час мама лікувалася – приймала ліки, уколи, але це не допомогло. Вердикт лікарів – операція і заміни суглобу. На операцію потрібно 130 000 грн. У нас таких грошей немає,тому прошу про грошову допомогу для моєї мамусі. Наперед дякую усім, хто знайде найменшу можливість нам допомогти. Нам дорога кожна гривня, бо сума для нас непідйомна.

Довідка

Кошти на операцію для Ольги Виклюк можна перерахувати на картку у Приватбанку: 5168 7573 6106 9562. Телефон для довідок: 0978226998 (Марія).

Перейти до панелі інструментів