20.04.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині виявили 46 нелегальних АЗС

Правоохоронці Тернопільщини виявили на території області 46 нелегальних АЗС та 177 об’єктів із нелегальними гральними автоматами.
В ході відпрацювання співробітники поліції припинили роботу 177 об’єктів, які займалися гральним бізнесом. Правоохоронці вилучили системні блоки, монітори та інше обладнання, повідомляє пресслужба Нацполіції області.
Ліквідація тіньових схем торгівлі пальним – ще один пріоритетний напрямок  роботи, над яким посилено працюють правоохоронці. За результатами проведених заходів силовики виявили та припинили діяльність 46 нелегальних об’єктів, які розташовані  на території області.
Співробітники Державної фіскальної служби спільно з управлінням стратегічних розслідувань області викрили незаконну реалізацію пального на трьох об’єктах. За результатами  перевірок на порушників склали адміністративні протоколи за частиною 1 статті 164 КУпАП – порушення порядку провадження господарської діяльності.
Незаконні автозаправки функціонували у Гусятинському районі, райцентрах Кременець та Чортків. З незаконного обігу вилучили 15,6 тонн дизельного палива на суму 474,6 тис. грн. та 3,5 тонни газу на суму 104 тис. грн., а також обладнання на суму понад 700 тис. грн.

 

Перейти до панелі інструментів