25.04.2024
Новини Соціальні проблеми

Туалети, які прославили Бучацьку школу на всю країну, відремонтували

Фото відремонтованої шкільної вбиральні у Бучацькій ЗОШ №2 виклав у Facebook-спільноті “Бучацькі справи” Анатолій Дубина.

  • Зараз туалети виглядають ось так, як на фото, – пише пан Анатолій. – Бачимо, що хто стукає – тому відчиняють. Тому не бійтеся поступати аналогічно в подібних ситуаціях, не терпіть, не мовчіть – але дійте! І все буде добре…

Нагадаємо, торік у серпні журналісти “Терміново” першими відреагували на пост батька п’ятикласниці Бучацької школи №2 Олега Кулика у групі “Бучацькі справи”, який обурювався туалетами без перегородок, і написали серію матеріалів про шкільні туалети. Через необлаштованість вбиральні дівчинка відмовлялася ходити до школи. Про туалети без перегородок тоді написали й всеукраїніські ЗМІ.

Ми відслідкували тему і з’ясували що на ремонт шкільних туалетів область отримала 7 мільйонів гривень. Після серії публікацій відреагувала обласна й районна влада. У Бучацькій школі зробили ремонт, який відповідає не тільки гігієнічно-санітарним нормам, а й не порушує конституційне право дитини на приватність.

 

Перейти до панелі інструментів