25.04.2024
Місто Новини

Підвісний міст у парку “Топільче” тепер безпечний. Ремонт коштував понад 300 тис. грн

У гідропарку «Топільче» нещодавно завершився капітальний ремонт пішохідного підвісного мосту.

Як зазначають в КП «Об’єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя», під час ремонту працівниками були замінені усі металеві конструкції аварійного мосту та дерев’яне покриття, то ж тепер він безпечний для проходу тернополян.

Нагадаємо, кошти на ремонт мосту були виділені з бюджету громади відповідно до рішення сесії міської ради. За ці кошти  також облаштовують пішохідні доріжки, що ведуть до мосту.

Як розповідав раніше “Терміново” заступник директора КП “Об’єднання парків культури і відпочинку Тернополя”  Василь Романюк, поточні ремонти моста – заміни дощок, брусків проводять практично щорічно, бо молодь гойдаючись, часто ламає їх. І коли почали замінювати знищені дошки, помітили, що металеві конструкції прогнили, тому вирішили зробити капітальний ремонт мосту.

За даними сайту  електронних публічних державних закупівель Prozorro, капітальний ремонт підвісного моста коштує 373 464 грн. Підрядник ТОВ “ТОМ-Інвест Буд”. Згідно внесених змін до договору, вартість зменшили до 355 151 грн.

 

Перейти до панелі інструментів