24.04.2024
Новини Оперативно

У лікарні двоє травмованих. Шукають очевидців ДТП 26 грудня на Лесі Українки

Очевидців аварії та записи із відеоресторатора шукають учасники ДТП, яка сталася 26 грудня близько 18.00 на перехресті вулиць Лесі Українки-Протасевича. Цього вечора зіткнулися  Opel Combo і Audi Q7.

– Ми рухались на зелене світло, повертаючи ліворуч з вул. Лесі Українки на вул. Протасевича, – розповідає пасажирка Opel Combo Катерина, яка звернулася у редакцію інтернет-видання “Терміново”. – У наше авто врізалась Audi, водій якої проскочив перехрестя на червоне світло світлофора. Водій Audi каже, що він невинен, але ж ми чітко все бачили. 


За кермом Opel Combo був хлопець Катерини – 22-річний Іван. Пара їхала зі Львова до Підволочиська. У автомобілі була ще одна пасажирка, яку підібрали по BlaBlaCar. Внаслідок ДТП Катерина отримала забої. Її хлопець зараз у лікарні, у нього тріщина в тазі, можливо потрібна буде операція. Травмована і інша пасажирка. 

Пасажирка та водій Opel Combo просять усіх, хто був очевидцем аварії або має відео з реєстратора звертатись за номером: 098-926-34-32 (Іван) або на “102”.

Як повідомляє відділ комунікації поліції в Тернопільській області, на перехресті вулиць Лесі Українки та Протасевича не розминулися автомобілі Audi Q7 та  Opel Combo. В результаті удару в лікарню потрапила пасажирка з Opel Combo. У жительки Вінницької області медики констатували закриту черепно-мозкову травму, забій хребта та правої кисті. На місці автопригоди медики надали допомогу і водію. Від госпіталізації чоловік відмовився, повідомляють у поліції. Проте згодом, як кажуть учасники ДТП, все ж звернувся за медичною допомогою. 

У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Слідчі встановлюють, хто порушив правила дорожнього руху.

Перейти до панелі інструментів