26.04.2024
Здоров’я Новини

Скаржився на головний біль і закладення вух, виявилося – пухлина. Допоможіть на лікування Данилка

Пухлину головного мозку діагностували медики у шестирічного Данилка Приступи. Рідні просять допомоги на лікування.

– На важке захворювання дитини нічого не вказувало, дитина ні нащо не скаржилася, – розповідає мама хлопчика Оксана Приступа.

Звичайний день, мама відвела дитину до школи і забрала після уроків додому.
Саме увечері хлопчикові стало погано.

– Він скаржився на головний біль і закладення вух. Думали, що це перевтома, але перед сном стало погано – знудило, – розповідає пані Приступа. – Припустили, мабуть, щось з’їв. Наступного дня Данилка повели до лікаря, назначивши лікування від шлунку, але полегшення не було.

Батьки вдруге звернулися до лікаря, там у дитини взяли всі потрібні аналізи та відправили їх у лікарню, де зробили МРТ голови. Діагноз приголомшив – пухлина головного мозку. За результатами обстежень хлопчика направили в Ужгород, де призначили термінове оперативне втручання з видаленняя пухлини. За словами лікаря, за один раз всього утворення видалити неможливо. Заплановано кілька операцій, а після цього дуже довга реабілітація.

На лікування шестирічного Данилка необхідно значні кошти. Конкретна цифра наразі невідома, але йдеться не про одну тисячу доларів. У сім’ї таких заощаджень немає. Просимо усіх небайдужих допомогти дитині.

Довідка

Кошти на лікування Данилка можна переказати на картку 5168742725979177 (Приступа Оксана Радиславівна), телефон для довідок: 097-634-33-75.

Перейти до панелі інструментів