28.03.2024
Новини

За недобросовісний ремонт дороги у Тернопільському районі судитимуть виконроба

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно виконроба підприємства, яке здійснювало капітальний ремонт дороги в с. Острів Тернопільського району, повідомляє пресслужба прокуратури області.

Встановлено, що виконроб підприємства, в результаті неналежного виконання своїх посадових обов’язків під час виконання ремонтно-будівельних робіт дороги в с. Острів Тернопільського району не забезпечив необхідний контроль за обсягом виконаних робіт, а саме – щодо облаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші на 63,6 т, в результаті чого заподіяв істотну шкоду державним інтересам в сумі 118 тис грн. Розслідування за ч.1ст.367 КК України завершено.

 

Довідково: санкція ч.1 ст.367 КК України передбачає покарання к виді штрафу від двохсот п’ятдесяти до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Перейти до панелі інструментів