29.03.2024
Новини Оперативно

У нетверезому стані за кермом у Києві затримали екс-заступника прокурора Тернопільщини

За створення аварійної ситуації на дорозі працівники Патрульної поліції Києва зупинили водія #Audi #Q7 (#9MA99999 Cz). Через 700 метрів водій зупинився на проспекті Перемоги, 52. Про це повідомляє Київ оперативний.

З-за керма, хитаючись, вийшов пан і начебто сказав: «Щенки, я работник Генпрокуратуры, та вы сейчас меня сопровождать домой будете, а завтра я вас всех на ноль умножу».

Як повідомляють на сторінці, після цього він назвався. Виявилось, що це колишній заступник прокурора Тернопільської області, а нині співробітник прокуратури Ігор Мукан.

Як писала у 2018 році Газета Номер Один, перебуваючи на посаді заступника прокурора області, він облаяв, погрожував та принижував свою колегу. Після цього його звільнили, але він подав касаційну скаргу на поновлення у роботі. Бо то «несправедливо».

5 листопада увечері він потрапив у руки патрульних у столиці. За словами очевидців, двічі намагався продути драгер, казав, що з легкістю пройде тест і він покаже 0,00, який привезли патрульні полісмени, але так і не зміг. На третій раз відмовився за що і отримав протокол за статтею 130 #КУпАП.

Перейти до панелі інструментів