19.03.2024
Новини Оперативно

У “п’яній” ДТП постраждали дві жінки

Уночі, 19 жовтня, близько 01:10 год, на вулиці 15 Квітня, трапилася дорожньо-транспортна пригода з травмованими, за участі автомобіля Mercedes-Benz та автомобіля Daewoo Lanos, повідомляє Патрульна поліція в Тернопільській області.

За попередніми даними, 28-річний керманич Mercedes, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння (результат огляду – 1, 38 проміле алкоголю в крові), не впорався з керуванням, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Daewoo під керуванням водія 1989 р.н. Внаслідок автопригоди, двох жінок-пасажирів автомобіля Daewoo, 1957 р.н. та 1980 р.н., шпиталізували до лікувального закладу.

На водія Mercedes патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані), забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу, яка надалі встановлюватиме всі обставини справи.

Загалом, за минулу ніч, інспектори притягнули до відповідальності 6 водіїв, які перебували за кермом напідпитку. На усіх кермувальників патрульні склали відповідні адміністративні матеріали.

Перейти до панелі інструментів