24.04.2024
Новини

Вийшов з дому і не повернувся. Тернополянка просить допомогти знайти батька

Допомогти знайти батька просить тернополянка Надія Тхір. 61-річний Роман Хміль вийшов з дому 19 вересня і досі не повернувся. Його донька каже, що він міг втратити пам’ять. Вона просить тернополян, можливо хтось упізнає чоловіка. 

– Востаннє дома батька бачила моя молодша сестра, – каже Надія Тхір. Вона розповідає, що він просто зібрався і кудись пішов. Ще запитувала:”Тату, ти куди?” Він нічого не сказав, просто пішов і все. 

Надія Тхір зауважує, що у батька були певні проблеми зі здоров’ям. У нього траплялися епілептичні приступи, але дуже рідко, тоді він втрачав пам’ять на пару хвилин. Такого щоб йшов з дому не було. На самопочуття останнім часом не скаржився. 

– Проблем, які могли б його спровокувати піти з дому не було, – каже донька. – Єдине, що на той момент міг втратити пам’ять. Більше причин я не знаю.

Рідні зниклого чоловіка звернулися в поліцію. Але наразі результату немає.

– Ми робили самопошук серед рідних та близьких, – розповідає Надія Тхір. – Єдине, про що дізналися, продавці бачили його на залізничному вокзалі через тиждень після того, як зник. 

Роман Хміль працював двірником у дворі на вул. Бродівській у Тернополі, де й проживає його сім’я. Рідні дуже надіються знайти чоловіка, просять усіх повідомляти, якщо десь  бачили його або має інформацію про його місце перебування.

Довідка

Зниклий Роман Хміль був одягнений в білий светр, темно-зелені спортивні шорти з білими смугами та кросівки синього кольору.

Усіх, хто бачив краянина або володіє будь-якою інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером в Тернополі 27-11-70 або на лінію «102». Телефон доньки: 097-864-93-72. Також їй можна писати у соцмережі “Фейсбук” – Надя Тхір.

Перейти до панелі інструментів