19.04.2024
Жінки Новини

На жіночому бізнес-форумі у Тернополі обіцяють крутих спікерів, історії успіху, нові знайомства та багато натхнення  

Бізнес-леді з різних міст України з’їдуться до нашого міста на жіночий бізнес-форум LadyFest Ternopil. Це один з найбільших проектів, які відбуваються  Україні, спрямований на розвиток жіночого підприємництва. Захід відбудеться в Тернополі 2-3 жовтня у готелі “Авалон”. Сюди запрошують усіх охочих жінок, які прагнуть розвиватися у сфері підприємництва. 

10 вересня проект представила у Тернополі засновниця української платформи “Жінки в бізнесі”, керівниця “Центру інформаційної підтримки бізнесу”, організаторка бізнес-форуму Надія Лисецька разом з партнерками цієї події. 

– Це ініціатива, яка спрямована на розвиток малого і середнього бізнесу, – каже Надія Лисецька. – Два дні контенту з крутими спікерами, з бізнес-леді з Києва, Одеси, Львова, які будуть розповідати свої історії успіху, свої досягнення і шлях до вершини, на якій сьогодні перебувають, ділитися практичними інструментами розвитку бізнесу, секретами балансу особистого життя та успіху в бізнесі. Тому що для нас це насправді важливо. І головне – це буде майданчик для обміну досвідом, де жінки зможуть відчути плече та підтримку одна одної, тому що жіноча енергетика, тим паче жіноча бізнесова енергетика дуже потужна.

Величезним ресурсом LadyFest Ternopil є  знайомства з новими людьми, обмін контактами, досвідом і народження нових якісних проектів, кажуть організатори події. 

– Цей захід ми вирішили проводити саме в Тернополі, тому що маємо дуже гарних партнерок – це бізнес-леді знані у вашому місті, – каже пані Лисецька. – Зокрема, це Ольга Навроцька – керівниця регіональної платформи “Жінки в бізнесі”, Ольга Шахін – радниця міського голови Тернополя, голова Тернопільського осередку “Асоціація жінок України “Дія”, Тетяна Фарина – віце-президентка ГО “Ділові українські жінки” в Тернопільській області. Нашa VIP-спікерка – знана в Україні психологиня, терапевт-сексолог Наталя Ішкова. Вона дасть практичні поради, які стосуються безпосередньо примирення чуттєвості та бізнесу, як жінці залишатися жінкою, але при цьому бути сильною бізнес-леді. 

Коментарі партнерок LadyFest Ternopil

Ольга Навроцька:

– Я намагаюся власним прикладом показати, що жінка і бізнес – це поняття сумісні і все може вдатися. Жінка не повинна лише зациклюватися на домашніх справах, але і повністю залишати їх теж не треба. У жінці все має бути гармонійно. Сімейний бізнес дає можливість зміцнити нашу державу. І можливо, тоді жінці не потрібно буде виїжджати за кордон, адже вона генофонд нації. Виїжджає жінка – виїжджають наші майбутні покоління. Тому я за те, щоб жінки не виїжджали, а могли започаткувати власну справу, для цього в Україні є всі передумови. Добре, що у нас проводять такі бізнес-форуми, які надихнуть жінок розвивати власну справу. 

Тетяна Фарина:

– Коли жінка в бізнесі, в роботі, в родині – це 50% успіху. Нам дуже приємно, що наша команда осередку “Ділові українські жінки” долучилися до такого заходу і є партнерами, тому що для нас дуже важливо відкрити жіночу особистість. Для нас основне в Тернополі підняти ту жінку, яка не має можливості і натхнення окрилити себе успіхом. Дуже багато жінок розповідають свою історію успіху, пишуть свої історії і якщо хоч  одній жінці в залі припаде до душі історія спікера, значить наш жіночий форум недарма проходив у Тернополі.

Ольга Шахін:

– На форумі жінки зможуть послухати відомих спікерів, надихнутися, хтось може започаткує бізнес,  хтось зміниться або зробиться сильнішою. Я радію, що ми маємо змогу зустрітися з жінками-лідерками. Прошу жінок зареєструватися на цей форум, бо така нагода рідко буває.

Довідка

Детальна програма бізнес-форуму на сайті http://ladyfest-ternopil.tilda.ws

Обов’язкова реєстрація до 25 вересня 2019 р. за посиланням –

https://form.jotformeu.com/92273094209357

Участь у заході безкоштовна. Витрати на проведення бізнес форуму фінансуються у рамках ініціативи ЄС #EU4Business. Реєстраційний збір у розмірі 200 грн, стягується за розгляд реєстраційної заявки.

Оплата на розрахунковий рахунок Клубу або на картку Приват Банку 5168 7422 3446 0982, Косенко Т.А. Чек про оплату надіслати на номер +38 097 505 8050 (viber, telegram). В призначенні платежу обов’язково вказати прізвище та ім’я учасника заходу. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, чаєм, кавою та харчуванням.

Перейти до панелі інструментів