04.08.2020
Новини

Визначатимуть рецепт найкращого тернопільського пляцка

Фестиваль кави і кондитерських виробів нашого міста “На каву і до кави в Тернопіль” планують провести 25-27 жовтня. 

– Такими чином ми започатковуємо цього року серед господинь, кухарів, кондитерів нашого міста змагання на найкращий рецепт тернопільського пляцка, – каже директор КП “Туристично-інформаційний центр м. Тернополя” Тарас Ковальчук. – Відповідно ми запросимо потужне журі, визначимо найкращий рецепт, зробимо технологічну карту, оскільки домашнє приготування відрізняється від технологічних карт в ресторанах. І будемо просити нашу міську раду, зобов’язати усі заклади ресторанної справи у Тернополі продавали тернопільський пляцок за таким рецептом. Таким чином ми хочемо створювати наші місцеві продукти, які будуть асоціюватися з нашим містом. На сьогодні асоціативний ряд – це пиво “Опілля” і “Стара піцерія”. Це непогано, але хочеться більше і ширшої аудиторії.

А ви печете пляцки? Який ваш улюблений? Діліться рецептом у коментарях!

Ваш коментар

Схожі пости

Від чого загинула риба у водоймі в парку “Топільче”, – є висновок експертів

Підозрюваного у вбивстві тату-майстрині уже судять

Світлана Гривас

Півлітри нафти на Тернопільському ставі або історія про совість мертвої риби

Назарій Наджога