26.04.2024
Жінки Новини

“Читаймо про важливе! Підтримуймо воїнів!” Волонтерка оголосила книжковий аукціон, щоб допомогти бійцю

Благодійний книжковий мініаукціон оголосила тернопільська волонтерка Христина Феціца. Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі “Фейсбук”:

“Війна триває вже більше 2000 днів…Та наші герої не втомлюються тримати рубежі. Тому ми також не маємо права втомлюватися боротися на волонтерському, культурному, інформаційному фронті, допомагати та діяти в силу своїх можливостей там, де є потреба.
Друзі! Є нагода одночасно допомогти бійцю ПС – Суп Ігору, який кілька років тому став інвалідом і зараз не ходить, та придбати хороші книги, в яких – слово про війну, що його сказали воїни, волонтери та небайдужі патріоти. Придбавши книги, Ви долучаєтеся до інформаційної боротьби, а виручені кошти будуть спрямовані на реабілітацію бійця.
Оголошую книжковий мініаукціон .
1. «Слово про війну 2: 4.5.0» – другий том трилогії розповідей про війну. Історії прожиті-побачені-відчуті серцем та закарбовані на папері (є серед них оповідки трьох авторів з Тернопільщини). Тверда палітурка, 256 сторінок, формат 15*21.
Стартова ціна – 150 грн.

2. «Слово про війну 3++» – заключний том трилогії розповідей про війну. Історії прожиті-побачені-відчуті серцем та закарбовані на папері (є серед них і дві оповідки про військовослужбовців 44 оабр). Тверда палітурка, 309 сторінок, формат 15*21.
Стартова ціна – 150 грн.

3. “Напиши про війну” – збірка поезії про сучасну війну. 100 сторінок, більше 50 авторів, 6 унікальних, намальованих олівцем (не з Інету) портретів воїнів і волонтерів, більше 100 віршів українською та російською мовами. М яка палітурка,формат 14*20. З автографом редактора Олени Макарчук.
Стартова ціна – 50 грн.

4. “Мені не все одно” -збірка віршів прапорщика морської піхоти Віктора Залевського. 68 сторінок, мова виключно українська, 4 кольорові сторінки з авторськими світлинами, сім пісень (з нотами!) композитора Миколи Ведмедері. М яка палітурка,формат14*20.
Стартова ціна – 50 грн.

5. «Занадто рано ми стали дорослими» – книжка про складне дитинство дітей, про все те (втрата рідних, хвороби, буремні історичні події тощо), що робить їх передчасно дорослими. 90 сторінок віршів, розповідей та дитячих малюнків. М яка палітурка,формат14*20.
Стартова ціна – 50 грн.​

Аукціон триватиме протягом тижня. Робіть ставки в коментарях. Переможці, чия ставка буде найвищою, будуть оголошені 23 серпня. Читаймо про важливе! Підтримуймо воїнів!”

Перейти до панелі інструментів