19.04.2024
Місто Новини Оперативно Шапіто

Імпровізоване кільце на Крушельницької-Хмельницького дешевше, ніж здається, кажуть у Тернопільській міській раді

КІЛЬЦЕ БІЛЯ ДВОХАРКОВОГО МОСТУ ВАРТУЄ ЛИШЕ 37 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ. Таке повідомлення капслоком з’явилося на сторінці Тернопільської міської ради.

Впродовж декількох днів у Тернополі поблизу двоаркового мосту на перетині вулиць Хмельницького – Крушельницької влаштований тимчасовий круговий рух транспорту.

  • У деяких ЗМІ прозвучали різні суми про вартість виконаних робіт на вказаній ділянці, – каже прес-служба Тернопільської міської ради. –  Звертаємо увагу журналістів та усіх тернополян, що на цьому кільці влаштовано 25 спеціальних тимчасових блоків, на встановлення яких з бюджету передбачено лише 37 тисяч гривень.

Як стверджують у міській раді, на даній ділянці дороги часто виникали ДТП, спостерігалося велике скупчення машин, ускладнений рух громадського транспорту. Якщо така схема організації дорожнього руху дасть позитивні результати і тернополяни підтримають її, незабаром на цій ділянці проведуть капітальний ремонт дорожнього покриття з відповідною розміткою.

На що конкретно пішли ті 37 тис. грн, ми перепитали у прес-службі. Тут уточнили, що ціна одного блока – 1500 грн. Окремо платили за перевезення блоків та їх облаштування. Відтак у підсумку на облаштування кільця з усіма роботами з міського бюджету витратили близько 50 тисяч гривень.

Перейти до панелі інструментів