28.03.2024
Новини

Кабмін виділив 5 мільйонів гривень на ремонт спортивного комплексу у Тернополі

Кабінет міністрів України виділив 5 мільйонів гривень на капітальний ремонт приміщення спортивного комплексу на вул. Братів Бойчуків, 4-А у Тернополі. На що саме спрямувати ці кошти, вирішували сьогодні, 31 липня, на виконавчому комітеті Тернопільської міської ради.

Приміщення спортивного комплексу за адресою вул. Братів Бойчуків, 4-А належить комунальному закладу “Дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту”. Кошти на його ремонт виділили із держбюджету на початку липня.

Сучасний багатофункційний комплекс “Палац спорту” з трибунами та паркінгом вміщуватиме зaли для ігрових видів спорту, зокрема волейболу, футзaлу, бaскетболу, гaндболу та бадмінтону. У головному залі будуть трибуни на 3000 глядацьких місць, окрім того, у приміщення, в якому прийматимуть всеукраїнські та міжнародні чемпіонати, заплановано перенести дитячо-юнацьку спортивну школу греко-римської боротьби, яка наразі знаходиться у приміщенні Тернопільського замку.

Додамо, раніше на будівництво іншого спорткомплексу у Тернополі – “Палацу Спорту”, Кабінет міністрів України виділив 30 млн гривень.

 

Перейти до панелі інструментів