19.04.2024
Новини

Мер Чорткова став переможцем “Нових лідерів”

Володимир Шматько став переможцем у проекті “Нові лідери”. Він прийшов на проект з ідеєю економічного розвитку громад завдяки реформі децентралізації в Україні.

Планує Володимир Шматько побудувати індустріальний парк, який стане найбільшим інкубатором ідей та виробництва на заході України.

  • Дякую Богу, що у свої 33 я можу стояти тут, на національному телепроекті, а по той бік екрану дивиться моя кохана вагітна дружина, моя донечка, батьки, і вони вірять, що ми разом робимо правильні речі для нашої країни, – коментує в ефірі “Фактів” Володимир Шматько. – Ми не їдемо за кордон, ми не тікаємо, ми боремось! Дякую кожному, хто жертвує інколи своїм часом і здоров’ям заради когось. Давайте тримати лінію оборони, виграємо війну, пітримаємо кожного солдата і ніколи не віддамо нашу країну нікому.

Друге місце місце зайняла Оксана Жолнович. Вона прийшла на проект з ідеєю створення Нового трудового кодексу. На третьому місці опинився Євген Осипчук, який подав ідею створення Національно реєстру дітей з інтернату.

Перейти до панелі інструментів