24.04.2024
Новини

У школі №14 волонтери зі США вчитимуть безкоштовно англійської всіх охочих тернополян

Безкоштовні курси англійської мови проведуть у Тернополі з 23 до 27 липня. П’ятиденне навчання будуть проводити шестеро волонтерів із США. Заняття відбудуться у школі №14 на вул.Клима Савура, 1 у Тернополі. Вік учасників – від 14 років. Заняття будуть проходити в групах для різних рівнів володіння мовою. На всіх охочих очікує дружня атмосфера, цікаві уроки та спілкування з носіями мови, обіцяють організатори події. З їх слів, на курси зареєструвалося вже близько 30 учасників. Серед них є і молодь, і навіть 50-річні тернополяни. 

– Така школа в Тернополі відбувається вже не вперше, – каже один з організаторів навчання, керівник благодійного фонду “Світло реформації”  Іван Гонтар. – Волонтери, які працюватимуть з тернополянами – учасники організації Hope for the world , яка займається безкоштовним навчанням англійської населення різних країн світу. 

Довідка

Для попередньої реєстрації на безкоштовні курси англійської телефонуйте: (096) 404-23-86. Всі новини про курси шукайте на сторінці English School Ternopil у соцмережі “Фейсбук”. 

Перейти до панелі інструментів