29.03.2024
Місто Новини

У Тернополі водоканал добудує адмінприміщення. Кажуть, облаштують там Центр обслуговування

КП “Тернопільводоканал” збирається добудувати адмінприміщення. Як пояснюють у підприємстві, у добудові збираються облаштувати Центр обслуговування споживачів.

Так, на останній сесії Тернопільської міськради депутати проголосували за надання згадуваному комунальному підприємству в постійне користування земельної ділянки площею 0,0325 для проведення добудови адміністративних приміщень за адресою вул.Танцорова, 7.

Для чого водоканалу додаткові приміщення та за які кошти збираються будувати ми й поцікавились у підприємства.

– Земельну ділянку площею 0,0325 га планують використати для будівництва Центру обслуговування споживачів, – повідомили у прес-службі. – Наразі відділ розрахунків населення працює в приміщенні на вул. Медовій, 1, яке потребує постійних ремонтів через ураження грибком, абонентний відділ — у головному адмінкорпусі на вул. Танцорова, 7, заявки на перевірку та ремонт водолічильників від фізичних та юридичних осіб теж приймають в різних корпусах. Майбутній Центр обслуговування споживачів виконуватиме функцію так званого єдиного вікна, що дозволить отримати всі послуги водоканалу в одному місці.

Крім того, зазначають у прес-службі, змінами до Ліцензійних умов на провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) зобов’язала КП “Тернопільводоканал” облаштувати колцентр. Його теж планують розмістити в добудованому приміщенні.

Будуватиме підприємство власним коштом. Суми, у яку обійдеться адмінприміщення – поки що не називають. Кажуть, що про орієнтовну вартість споруди можна буде говорити після виготовлення проектно-кошторисної документації.

Перейти до панелі інструментів