23.04.2024
Новини

Підозрюваний у вбивстві тернопільської тату-майстрині проходить психолого-психіатричну експертизу

Розслідування кримінального провадження щодо вбивства тернопільської тату-майстрині Тетяни Подвашецької на стадії проведення стаціонарної психіатрично-психологічної експертизи. Після її завершення справу мають направити до суду. Про це повідомив під час прес-конференції 3 липня начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол. 

Нагадаємо, 27-річну Тетяну Подвашецьку знайшли вбитою у квартирі на вулиці Курбаса 16 квітня цього року. Підозрюваний у її вбивстві 25-річний Андрій Горбатюк – епатажний тернополянин, який кардинальними змінами зовнішності відомий з телешоу.

– Зараз він перебуває у психоневрологічній лікарні у Скаржинцях Хмельницької області, – каже Олександр Богомол. – При цій лікарні є закрите відділення, яке приводить психолого-психіатричні експертизи для осіб, які перебувають під вартою.  

Експертиза була призначена на 20 червня, додає пан Богомол. З дня на день вона мала б бути завершена і за її результатами справу мають направити в суд для розгляду.

Перейти до панелі інструментів