28.03.2024
Гуманітарна сфера Новини

“Міні міс Тернопіль 2019” та виставка фото дітей з інклюзією – дитяче свято у Тернополі

У найближчі вихідні на Театральному майдані у Тернополі відбудеться “День дитини”. Таке свято відбуватиметься у місті щороку. Організатори зазначають, гасло цьогорічного святкування – “Маю право”.

– Цього року буде декілька локацій. Ми беремо участь в такому заході вдруге, – каже координатор проекту “Соціальна та педагогічна робота з дітьми в Україні” Андрій Хрущ. – Буде локація “Маю право на творчість”, де діти зможуть спробувати себе у творчості, “Маю право на дозвілля” – ділянка, де будуть розважальні ігри, “Маю право на освіту” – представники педагогічного університету будуть проводити різноманітні майстер-класи. Тобто програма буде досить насичена і цікава не лише дітям, а і батькам, бо там вони зможуть провести час разом і наповнити дозвілля хорошим та продуктивним спілкуванням.

Також на святі буде представлена фотовиставка “Дитинство одне для всіх”. Виставка направлена на адаптацію “особливих” дітей в суспільство. Такою акцією організатори хочуть показати єдність здорових дітей та дітей з інклюзією. Також для діток організують фотозону із ретроавтомобілем.

Крім того, на дитячому святі оберуть “Міні Міс Тернопіль 2019”.

 

Перейти до панелі інструментів