26.10.2024
Новини

За вихідні на Тернопільщині сталось 8 ДТП: є поранені та загиблі

Протягом п’ятниці та вихідних на дорогах Тернопільської області сталось 8 ДТП. Унаслідок них троє людей загинуло, ще 7 – постраждали. Про це йдеться у повідомленні поліції області.

Зокрема, у п’ятницю сталось 4 аварії. У Теребовлянській громаді дівчинка віком 11 років травмувалась, впавши з самоката. Її доправили до лікарні.

У селі Биківці Кременецького району 17-річний водій на мотоциклі збив 13-річну дівчину, яка їхала велосипедом. Вона потребувала допомоги медиків. У Тернополі також сталась ввечері ДТП – на Об’їзній водій BMW наїхав на пішохода. Потерпілого забрали до лікарні, але в результаті отриманих травм він помер.

Того ж вечора у Кременці водій автомобіля Chevrolet Nubira зіткнувся з автомобілем Dacia Duster. У результаті ДТП троє пасажирів Шевроле звернулись за допомогою.

У суботу сталось також три ДТП. Близько 16:30 на Будного водій Mercedes Benz 416 Sprinter збив 79-річного пішохода. Він отримав численні травми та був госпіталізований.

Також ДТП сталась у селі Рудка Кременецького району. Там 14-річний мотоцикліст не впорався з керуванням та в’їхав в Opel Astra. Хлопчика доправили до лікарні.

Поблизу села Гаї-Шевченківські водій автомобіля DAF збив пішохода. Від отриманих травм чоловік помер.

У неділю, 1 вересня, поблизу села Бонівка сталась ДТП за участі 32-річного військового. Як уже повідомляло “Терміново” раніше, він не впорався з керуванням, злетів з дороги, де влетів у дерево. Водій загинув, а пасажира доставили до лікарні.

Перейти до панелі інструментів