25.10.2024
Новини

Призначено нового головного лікаря лікарні на Тернопільщині

Залозецьку районну лікарню очолив молодий фахівець Гунька Віктор Ярославович. Це лікар отоларинголог з Тернополя. Про призначення розповів селищний голова Залізців Андрій Нога.

“Сьогоднішній день приніс нове дихання в нашу Залозецьку лікарню, розпорядженням селищного голови призначено нового головного лікаря КП “Залозецька районна лікарня” Гуньку Віктора Ярославовича!!!
Щиро вітаємо Віктора Ярославовича з призначенням на посаду, бажаємо плідної праці, великого терпіння, постійного розвитку, розуміння та підтримки колективу!!!
Нехай Вас береже Бог, а робота приносить задоволення на благо усіх пацієнтів!!!”, – йдеться у повідомленні.

Про Віктора Гуньку “Терміново” розповідало і раніше. Він вчився у Чортківському медичному коледжі, згодом – у Тернопільському національному медичному університеті імені І.Я. Горбачевського. Інтернатуру проходив в Олександрівській лікарні у Києві. Певний час Віктор Гунька працював у Кременецькій опорній лікарні.

А ще – лікар свого часу оперував знаменитостей, він веде свій Тікток, де ділиться гумористичними роликами про життя лікаря та пацієнта. Крім того, у Віктора Гуньки активна громадянська позиція. Зокрема, він реалізовував такі соціальні проєкти як “Тролейбус здоров`я”, “Контейнери для благодійності” та інші.

 

Перейти до панелі інструментів