28.03.2024
Гуманітарна сфера Новини

У Німеччині надали гуманітарну допомогу обласній дитячій лікарні. Допоможіть зібрати кошти на перевезення

Гуманітарна допомога з Німеччини для обласної дитячої лікарні вже готова до відправлення. Це ліжка, тумбочки, стільці та багато інших потрібних речей для комфортного перебування дітей у медзакладі. Потрібно лише оплатити за послуги перевезення – від 1700 до 2500 євро. Зараз триває збір коштів.

Ініціатором отримання допомоги з-за кордону для обласної дитячої лікарні є тернополянин Михайло Сиваківський. Саме він налагодив комунікацію між керівництвом лікарні та німецьким благодійним фондом HOPE. І коли допомогу виділили, чоловік шукає способи оплати перевезення і просить всіх допомоги.

“Невеликий внесок кожного з нас дозволить принести радість в серця хворих дітей і не тільки. Дозволить нам зрозуміти, що дійсно, добро поруч – треба просто зробити перший крок….” – написав чоловік у соцмережі “Фейсбук”.

Інформацію про діяльність благодійного фонду HOPE Михайло Сиваківський знайшов у соцмережі. Розповів про цей фонд начмеду та головному лікарю обласної дитячої лікарні і запросив представників фонду до Тернополя.

– Ми маємо класних спеціалістів, високий рівень надання допомоги та готовність зробити все для хворих дітей. Проте є речі, в яких ми потребуємо сприяння, додаткового фінансування, – каже пан Михайло. –  І я знаю, що в кожній лікарні є речі, які потрібні – починаючи від ліжок, матраців, білизни. Представник благодійного фонду в Україні Тетяна Балашова та керівник фонду Вольфганг Понто приїхали в обласну дитячу лікарню.  Вони пройшлися закладом і побачили, які там є проблеми. Практично відразу надійшла допомога у лікуванні важкохворих дітей, прозвучала готовність до системної, покрокової допомоги. У Німеччині (Treuchtlingen, 91757) вже сформована партія, яка чекає відправки в дитячу обласну лікарню, що включає функціональні ліжка, тумбочки, меблі і багато інших речей. Що ми з вами можемо зробити зараз і в майбутньому – це допомогти у фінансуванні доставки гуманітарної допомоги до Тернополя. Орієнтовна вартість оплати грузового транспорту від 1700 до 2500 Євро. З даною метою я зареєстрував благодійний фонд “Добро поруч”, і прошу всіх допомоги.

Довідка

Кошти можна перерахувати за реквізитами:

Рр 26006055120817

МФО 338783

ОКПО 43172316

Благодійний фонд “Добро поруч”

Або на картку у “Приватбанку”: 5168742719817060 Сиваківський М. А. (благодійна допомога)

Гроші з карточки будуть переведені у фонд. Про кожний крок та використання коштів  Михайло Сиваківський обіцяє інформувати.

Перейти до панелі інструментів