7-8 липня у Тернополі відбудеться кулінарний кубок західної України, під час якого змагатимуться кращі кухарі західного регіону. Кулінарний кубок передбачає такі номінації: холодна закуска, салат, гаряча закуска, перша страва, основна страва. Кухарі надаватимуть перевагу українським стравам.
«У кожній номінації буде визначено переможця. Він отримає кубок «Золотий ніж», «Срібний ніж» та «Бронзовий ніж». А учасники отримають грамоти та сертифікати про участь. Переможці і власники «Золотих ножів» 8 липня будуть боротися за номінацію «Чорний ящик», де відбудеться розіграш головного призу «Поїздки в Одесу на Супер кубок України з кулінарії». Основний переможець зможе безкоштовно взяти участь в цьому фінальному заході. Одеса не стане кінцевим пунктом для кращих українських кухарів. За результатами цього конкурсу вони зможуть до Іспанії», – повідомив співорганізатор дійства Дмитро Яіцький.
Судитимуть учасників кулінарних змагань кращі кухарі України та світу. Зокрема, вони оцінюватимуть смак та вигляд їжі.
За повідомленням Софії Романської.