30.04.2024
Новини Промо

Портативні зарядні станції: унікальні додаткові опції

Більшість зарядних станцій мають опції, мало відомі користувачам. Про них зараз ми розповімо, зокрема про можливість точного управління всіма доступними параметрами, а також можливістю дистанційного управління.

Компанія Motostuff пропонує у своєму інтернет-маркеті портативні зарядні станції від провідних та менш відомих виробників енергетичних пристроїв для побуту та комерційного застосування:

  • Анкер, 2E, Джекері;
  • EcoFlow, Bluetti, PowerPlant;
  • Flashfish, Oukitel, EcoPlay;
  • AlphaESS, Zendure.

Зручні системи оплати та доставки, консультації експертів під час вибору конкретної моделі – гарантовані.

Як керують роботою інноваційних зарядних станцій

Сучасні портативні зарядні станції мають безліч додаткових опцій. Серед них одна з найцікавіших – це можливість керування всіма параметрами безпосередньо з лицьової панелі. На екран виводяться основні параметри роботи пристрою, а також можливість регулювання витрати енергії, контролю роботи пристрою.

Дисплей показує кількість підключених гаджетів, витрату енергії, приблизну ємність, що залишилася, здійснюючи постійний моніторинг параметрів. Ще одна важлива та дуже цікава опція – це можливість керування станцією з мобільного телефону. Для цього встановлюється спеціальна програма на смартфон, яка через інтернет-зв’язок може керувати основними параметрами роботи зарядної станції. У тому числі можна відрегулювати ввімкнення та вимкнення станції, переведення її в неактивний режим, можливість коригування основних параметрів пристрою.

Інтеграція в систему «розумний дім»

Одна з можливостей, яка має сучасні зарядні портативні електричні станції – це інтеграція в систему «розумний дім». Такий підхід до використання портативної зарядної станції дає можливість максимально і продуктивно використовувати опції, що є у зарядної станції. У тому числі можна використовувати наявний заряд лише у разі повного відключення електроенергії та необхідності терміново підтримати роботу критично важливих для дому чи офісу пристроїв.

Енергія сонця

Особливість портативних зарядних електричних станцій полягає ще й у тому, що можуть отримувати електричну енергію від сонця. Для цього необхідно встановити з’єднання із сонячною панеллю. При цьому додаткові пристрої для перетворення постійного струму, який отримує сонячна панель, не потрібні. Завдяки вбудованому інвертору портативний зарядний електричний пристрій зможе акумулювати отриману енергію і передати її в потрібний момент. Таким чином, зарядна станція може працювати навіть за повної відсутності постійного електричного забезпечення з мережі.

Сучасні високоресурсні акумулятори

Особливість сучасних зарядних портативних електростанцій полягає в тому, що в них активно почали використовувати у вигляді акумуляторів літій-залізо-фосфатні батареї. Ці акумулятори мають дуже великий ресурс і можуть заряджатися від 2,5 до 3,5 тисячі циклів. Майже така кількість зарядів може використовуватися для безперервної роботи станції близько 10 років.

Ще одна особливість сучасних портативних електростанцій полягає у можливості роботи з додатковою акумуляторною батареєю чи навіть серією таких батарей. Поєднуючи в невеликі комплекси такі системи, можна отримати дуже потужний і тривалий за часом роботи автономний акумулюючий струм, пристрій. Це дозволить підтримувати роботу всіх побутових або комерційних приладів для дому чи офісу в межах доби.

Інтегрування в одну енергетичну систему відбувається за допомогою програми чи механічного підключення у вигляді послідовно побудованої мережі. Для специфічних потреб, можна наростити потужність акумуляторів вдвічі, втричі або в потрібну кількість разів.

Перейти до панелі інструментів