
Сезонний суперпиріг з фруктами вдасться у кожної господині. Рецепт неймовірно простий, перевірено “Терміново”. Смаколиком можна потішити рідних, його не соромно подати й до святкового столу.
Читайте також: Коли яблук більше, ніж тіста: перевірений рецепт “невидимого” яблучного пирога
Для втілення гастрономічного свята нам знадобиться:
Інгредієнти:
- 1,5 стакана борошна;
- 1,5 стакана манки;
- 0,5 стакана цукру;
- 1 пачка розпушувача (бажано польського).
Наповнення на ваш смак. Це можуть бути яблука, груші, сливи, персики – все, що ви любите.
Спосіб приготування:
Борошно, манку, цукор, розпушувач змішуємо. Потім застеляємо форму папером для випічки. Стінки форми змащуємо маслом. Насипаємо суху суміш (1/3) і викладаємо фрукти, ще третину сухої суміші сипимо зверху і затираємо маслом (викладаємо зверху тоненькими пластинами 30-50 г). Знову фрукти, останній шар суміші і трохи масла.
Пиріг заливаємо сиропом або соком. Дуже смачно з персиковим або яблучним.
Важливо: перед випіканням пиріг треба в різних місцях проштрикнути ножем, аби він добре і рівномірно просочився. Випікала 45 хв при 180-200 градусів. Прикрашаємо корицею або цукровою пудрою.
Пирога вистачить на чималу компанію із 8-10 людей.
Смачного!