Якщо ви не хочете готувати звичний для українців новорічний салат з молочною ковбасою, можна цього разу спробувати урізноманітнити олів ‘є креветками. Ось простий і легкий рецепт.
Інгредієнти
- картопля (2-3 шт.),
- варені очищені креветки (200 г),
- морква (1 шт.),
- яйця (3 шт.),
- корнішони або солоні огірки (8 шт. або 1-2 шт.),
- консервований зелений горошок (100 г),
- майонез (50 г),
- сіль, свіжомелений чорний перець.
Як готувати
Початок не відрізняється від приготування звичного олів’є: картоплю, моркву та яйця варимо, чистимо і нарізаємо кубиками. Креветки варимо, чистимо (не забудьте про кишкову трубку – її легко забрати за допомогою зубочистки). Нарізаємо їх, залишивши декілька для прикрашання.
Додаємо консервований горошок, нарізаємо солоні огірки. Додаємо майонез, сіль, перець. Не забуваємо прикрасити.
Смачного.