30.04.2024
Оперативно

У Тернополі встановлять правила користування електросамокатами

Нещодавно народний депутат від “Слуги народу” Андрій Богданець написав у своєму Фейсбуці, що стурбований відсутністю правил керування електросамокатами. Тому він закликав владу та власників сервісів прокату самокатів у Тернополі напрацювати правила користування цим видом транспорту.

У Тернопільській міській раді відреагували на звернення депутата, створивши робочу групу, яка напрацює пропозиції у сфері послуг електросамокатів.

До цієї робочої групи увійшли народний депутат Андрій Богданець, головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами Віктор Качковський, начальник сектору реагування патрульної поліції Тернопільського РУП Віталій Шмигель, інспектор ВБДР УПП в Тернопільській області Павло Боценюк, начальник управління транспортних мереж та зв’язку Олег Вітрук; завідувач сектору контролю за паркуванням транспортних засобів управління муніципальної інспекції Володимир Петрик; юрисконсульт І категорії відділу претензійно позовної роботи та представництва інтересів в судових інстанціях управління правового забезпечення Тетяна Чарнош; начальник відділу розвитку інфраструктури управління житловокомунального господарства, благоустрою та екології Ігор Мединський.

“Влада міста, правоохоронці, юристи й представники компаній, які надають прокатні послуги легкого персонального транспорту, сядуть за стіл переговорів, щоб спільно узгодити правила керування електросамокатами”, – написав Богданець.

Перейти до панелі інструментів