30.04.2024
Новини

Білоруські та українські спортсмени боротимуться за першість (фото)

VI Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юніорів стартувавав сьогодні у Тернополі. Триватиме він 2 дні. Серед учасників є спортсмени із всіх областей України. Також боротися приїхали спортсмени із Білорусії. Загалом в турнірі бере участь близько 100 учасників.

Едуард Стрійчук приїхав на турнір з Івано-Франківська. Хлопець каже, що займається греко-римською боротьбою вже сім років.

“Почав займатися боротьбою, бо захотів відчувати себе мужнім та сильним. За ці сім років брав участь у багатьох змаганнях. Я двохразовий чемпіон України та займав четверте місце на Чемпіонаті Європи. Приїхав на ці змагання, щоб набратись досвіду та перемогти”, – розповідає Єдуард.

Турнір проводиться в знак пам’яті президента федерації греко-римської боротьби Тернопільської області Євгена Ворка, зазначають організатори.

“Цей турнір є вибірковим до Чемпіонату світу серед юніорів. Преможець також одразу ж стає майстром спорту України. Наш турнір стартував сьогодні, але нагородження та фінальні сутички між учасниками відбуватимуться завтра”, – каже організатор турніру Андрій Телебан.

Перейти до панелі інструментів