21.09.2024
Новини

Військовослужбовця, депутата, викладача з Кременця нагородили нагрудним знаком

Військовослужбовця 105 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ, депутата Кременецької міської ради, доцент КОГПА ім. Тараса Шевченка Івана Білосевича відзначили з нагоди Дня Незалежності. Про це розповіли у навчальному закладі.

“Розпорядженням голови Тернопільської обласної ради від 21 серпня 2024 року «Про нагородження почесними відзнаками Тернопільської обласної ради» низку громадян Тернопільщини нагородили нагрудними знаками «За проявлену мужність у виконанні службових обов’язків та незламність у захисті державного суверенітету» та «За значний особистий внесок у підтримку і розвиток волонтерського руху Тернопільщини та України», почесними грамотами, цінними подарунками, а також відзначення подяками голови Тернопільської обласної ради з нагоди Дня Незалежності України.

Серед нагороджених – військовослужбовець 105 окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України, депутат Кременецької міської ради, кандидат педагогічних наук, доцент Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Іван Білосевич, якому вручили Почесну відзнаку Тернопільської обласної ради – нагрудний знак «За проявлену мужність у виконанні службових обов’язків та незламність в захисті державного суверенітету».

Щиро вітаємо колегу-педагога і воїна-захисника із заслуженою нагородою, котра свідчить про його значний особистий внесок в захист нашої Вітчизни, кожного із нас від російського агресора. Висловлюємо вдячність йому та його воїнам-побратимам за їх військовий подвиг і бажаємо спільно з усім українським народом зустріти світлий день нашої Перемоги!”, – пишуть в академії.

Перейти до панелі інструментів