19.04.2024
Корисне Промо

Страхування для мандрівників у країни Шенгенської угоди

Дуже рідко подорож відбувається точно за планом. Особливо, якщо доводиться відвідувати інші країни. Непередбачувані ситуації можуть чекати на мандрівників за кожним поворотом. І вони не тільки можуть стати джерелом негативних емоцій, а й нести небезпеку здоров’ю та безпеці людей. Саме тому варто звернути увагу на страхування подорожуючих в країни Шенгенської угоди. З його допомогою ви можете впевненіше почуватися в дорозі. Якщо страховий випадок таки станеться, ви отримаєте відшкодування збитків у розмірі передбаченому договором. Дізнавайтеся детальніше про послугу тут: https://www.pzu.com.ua/individual/travel/visa_centres.html.

Страхові випадки за полісом

Для того щоб подорожувати, не потрібно обов’язково оформлювати страховий поліс. Однак, це чудовий спосіб нівелювати вплив негативної ситуації, якщо така станеться під час мандрівки.

Страхова компанія за договором може покривати такі випадки, які наносять:

  • шкоду здоров’ю, через яку ви маєте звернутися за невідкладною медичною допомогою;
  • шкоду матеріальному становищу, це може бути ДТП або інша надзвичайна ситуація.

В угоді вказується весь перелік ризиків, які покриваються. Тому потрібно ретельно проконсультуватися зі страховим агентом, щоб забезпечити покриття саме тих випадків, які мають вищий шанс трапитися саме з вами.

Всі нюанси страхування для мандруючих у «ПЗУ Україна»

ПрАТ СК «ПЗУ Україна» ‒ це одна з найбільших страхових компаній на території нашої країни. Існує понад 100 офісів, які знаходяться в різних населених пунктах. Якщо ви хочете оформити страхування в максимально короткий термін, варто скористатися електронним полісом. На сайті «ПЗУ Україна» у вас є можливість оформити договір страхування онлайн.

Страховий поліс можливо отримати як в електронному варіанті, вказавши свою електронну адресу, так і в паперовому вигляді. Для останнього потрібно буде вказати місце, куди потрібно доставити договір у роздрукованому вигляді. Для отримання електронного полісу у замовленні має бути виключно «Туризм».

Вартість послуги формується залежно від двох основних факторів:

  • цілі подорожі ‒ туризм, навчання, активний відпочинок, гірський спорт, ділова поїздка тощо;
  • тривалості перебування за кордоном.

Якщо після оформлення страхового полісу вам відмовили в оформленні візи, страхування від компанії «ПЗУ Україна» передбачає відшкодування витрат на її оформлення. Все, що для цього потрібно, це зібрати необхідні документи. З їхнім переліком можна ознайомитися на офіційному сайті «ПЗУ Україна».

Страхування ‒ це не інструмент безпеки. Але разом з ним ви можете впевненіше дивитися в майбутнє, адже знатимете, що несподівані витрати за певних обставин будуть відшкодовані.

Перейти до панелі інструментів