29.03.2024
Промо

Як вибрати ідеальні жалюзі для ванної

Щоб ролети максимально виконували свою функцію, створювали у ванній кімнаті бажану усамітненість та приємно регулювали промені світла, необхідно дуже уважно поставитися до їх вибору.

Підбір потрібних жалюзів

Купити потрібний виріб може виявитися не так просто. Протисонцева система повинна:

  • пропускати природне світло, але водночас затінювати, щоб можна було легко створити необхідну конфіденційність;
  • бути стильною, зручною у використанні й перш за все легко протиратися;
  • ідеально підходити до інтер’єру ванної та всього будинку;
  • робити все приміщення візуально приємним і затишним;
  • безпечною для дітей і домашніх тварин.

З самого початку вибору нових протисонцевих систем важливо розуміти, що в кожного приміщення є свої специфічні потреби. Тому однакові системи можуть не підійти і до ванної, і до дитячої кімнати.

Ви повинні заздалегідь ретельно продумати, чого ви насправді очікуєте від жалюзів та які функції вони повинні виконувати, чи повинні вони тільки приємно регулювати сонячне світло або також повністю затемнювати. У ванній, швидше за все, буде досить правильно відрегулювати світло та створити усамітнення.

39PxVBQMgVVPiv-MsrGI3jpvLn0vSlORBJPDXgjeaRMpYOq4N2MPczk805VcZssVMvruGPKzX0cZGAqG-WVm-5BBHf3ixXFp0Q2q_A2PW6wrTxbXLyGPcd29qKAKFeyIG-D3pyor

Ідеальний дизайн жалюзі для ванної

Найважливішим кроком при купівлі нових жалюзів «день-ніч» у Дніпрі є вибір підхожої конструкції, оскільки те, як буде регулюватися світло в тій або іншій кімнаті, залежить від дизайну та кольору тканин.

У цьому випадку слід віддавати перевагу світлішим матеріалам, які легко поєднуються з іншими елементами у ванній, роблять її затишною й не привертають до себе зайвої уваги.

Куди підходять легкі жалюзі

Чим світліше тканина, тим більше світла вона пропускає. Завдяки цим особливостям вона підходить для тих приміщень, які ви не хочете повністю затемнювати. Тому світліші тканини ідеально підходять, наприклад, для ванної, кухонь або віталень, де не потрібне повне затемнення.

Яскраві та барвисті вироби для ванної

Легкіші полотна виглядають легкими, чистими, непідвладними часу, і водночас вони можуть створити бажану атмосферу в кімнаті. Наприклад, у ванних ідеально виглядають бежеві, кремові, білі або сірі жалюзі, які будуть в моді довгі роки.

Вибір конкретного відтінку ролети, звичайно ж, має залежати від дизайну інтер’єру будинку. Конструкції повинні добре поєднуватися з обстановкою, гармоніювати з кольорами, які найчастіше зустрічаються в приміщенні, але при цьому не бути надмірно виразними й не ставати домінантою всього простору.

Якщо приміщення оформлене в елегантному білому кольорі, ідеально зробити ставку на чисті білі тканини, які прекрасно доповнять інтер’єр.

Якщо, наприклад, присутні бежеві або сірі елементи, ви можете вибрати бежеві або сірі ролети та в такий спосіб створити кімнату, що відповідає дизайну.

Однак у ванних кімнатах з’являються різні фарби. Наприклад, усе популярнішими стають плитки з характерним яскравим дизайном. У них можна побачити такі кольори, як синій, зелений, фіолетовий або червоний. У цьому випадку у вас є два варіанти. Або зробіть ставку на нейтральніші відтінки жалюзі (кремовий, білий), або скористайтеся широким спектром кольорів і купіть вироби в тон, які ідеально поєднуються з більш яскраво вираженим кольором у вашій ванній (синій, зелений, червоний). У такому разі просто переконайтеся, що кольорів в інтер’єрі не надто багато. Попри використання яскравіших відтінків, ванна кімната повинна виглядати чистою, цілісною й елегантною.

Перейти до панелі інструментів