20.04.2024
Промо

Переваги подарункових сертифікатів

Як часто в гонитві за найкращим привітанням ми потрапляємо в халепу, даруючи близьким людям не ті речі, які їм насправді потрібні? Нерідко ми бажаємо знайти своєрідну чарівну паличку, яка позбавить нас від потреби шукати черговий оригінальний сюрприз.

Вихід є з будь-якої ситуації. А щодо вибору презенту для коханої та близької людини, то ідеальним рішенням може стати придбання подарункового сертифіката. З одного боку, він дозволяє позбутися потреби робити непростий вибір. А з іншого, це дає можливість презентувати по-справжньому практичну та цінну річ, яку людина сама для себе вибере.

Сертифікат або класичний подарунок

Згадайте ті презенти, які ви отримували частіше за інші. Що це було? Гель для душу, шкарпетки або бритва? Помада не того відтінку, дешева туалетна вода або роликовий дезодорант? Крем, який не підходить під ваш тип шкіри? Порцелянову статуетку або милу дрібничку? І все тому, що зі звичайних подарунків ці найбільш класичні.

І такі презенти зазвичай не викликають великого захвату. Або взагалі ви про них забуваєте та ніколи не використовуєте.

Саме тому практичні люди перейняли європейську традицію використання сертифікатів, тому що вони відповідають усім критеріям хорошого подарунка. Такі подарунки:

  • практичні, тому що не призводять до марної трати коштів;
  • завжди приносять користь, адже за їх допомогою купуються тільки потрібні речі;
  • мають різні ціни;
  • маленькі та зручні.

Якщо у вас небагато грошей, не купуйте щось дешеве – подаруйте сертифікат на цю суму. Так іменинник може вибрати для себе щось якісне в межах конкретної суми або трохи доплатити у разі потреби. Більшість із тих, хто вперше вибрав такий варіант подарунку, роблять його своєю гарною традицією, щоб радувати своїх близьких у свята.

Як вибрати сертифікат

Головна перевага подарункового сертифіката полягає в тому, що з ним не можна помилитися. Але, звичайно, важливо вибрати сферу, яка сподобається отримувачу.

Якщо ви хочете вибрати універсальне привітання, зверніть увагу на:

  • магазини парфумерії, косметики та аптечні мережі. Товари з їх асортименту потрібні всім і завжди, але потреби у всіх різні;
  • магазини з продукцією для дому та декору. Нехай це буде дрібничка, але краще, якщо сам іменинник вибере потрібну;
  • ресторани та розважальні заклади. Це те, що сподобається кожному.

Загалом сьогодні багато різних компаній випускають власні подарункові сертифікати. Тому, знаючи смак і потреби близької людини, помилитися з їх вибором неможливо.

Перейти до панелі інструментів