20.09.2024
Новини

Авто у стовпі: у Тернополі страшна ДТП, є постраждалі (фото)

У Тернополі сталась ДТП з постраждалими. Автомобіль в’їхав у стовп. Сталася аварія на проспекті Злуки. Відповідні фото поширив телеканал “Тернопіль 1”.

Інформацію журналістам “Терміново” підтвердили у патрульній поліції Тернопільщини. “ДТП з травмованими. Один автомобіль.
На місці працює слідчий по ДТП.
Патрульні забезпечують безпеку дорожнього руху”, –  повідомила т.в.о. старшого інспектора Патрульної поліції у Тернопільській області Віталія Щупляк.

“Аварія на проспекті Злуки. Nissan врізався у стовп.

В салоні були чоловік і жінка. Чоловіка-водія так затиснуло після удару, що витягали його через пасажирські передні двері, коли вже дістали пасажирку”, – пишуть у телеграм-каналі телеканалу.

Як видно на фото, водій у крові, а пасажирка лежить на траві без свідомості.

“… Надзвичайно важка аварія на Злуки. Буквально на моїх очах… Nissan врізався у стовп… В салоні були чоловік і жінка. Молоді… Чоловіка-водія так затиснуло після удару, що витягали його через пасажирські передні двері, коли вже дістали пасажирку…
Я опинився на місці аварії буквально за кілька хвилин після зіткнення. Потім приїхали швидка і патрульні. Людей рятують, з’ясовуються обставини…
Пишу ці рядки буквально на коліні з місця пригоди. І поки що скажу єдине: надзвичайно вразила небайдужість, згуртованість і, не побоюсь цих слів – рятувальні навички випадкових перехожих і водіїв! Вони у перші хвилини зробили все можливе, щоб врятувати життя потерпілим!…
Травми, судячи з усього, важкі… Далі – робота лікарів…”, – пише наш колега Sergiy Sinkevich на своїй сторінці у Фейсбуці.

Перейти до панелі інструментів