08.07.2024
Новини

“Ну що, Сонечко, побігли?”: у Кременці відбудеться масштабний спортивний захід

Шанувальники здорового та активного способу життя з багатьох областей України незабаром приїдуть до Кременця. Двічі на рік їх тут збирає великий та захопливий спортивний захід. Це забіги на різні дистанції – від 4 до 24 км. Узимку – “Щедрик”, улітку – “Бездрик”. Одночасно у ньому беруть участь понад 200 спортсменів та кількість учасників необмежена. Серед них як професіонали, так і любителі. “Терміново” поспілкувалося з Сергієм Яросевичем, який разом з ГО “Кременець трейл” є організатором забігів, та з’ясувало деталі проведення та за яких умов можна долучитися.

Сергій Яросевич
Сергій Яросевич уже 6 років поспіль організовує забіги мальовничими Кременецькими горами
  • “Бездрик 2024” – це спортивно-сімейний донатний забіг у місті, що заворожує!, – каже Сергій. – Уже 6 років поспіль ми проводимо ці забіги. Літній відбудеться цього року втретє. Спочатку для участі було небагато бажаючих. Тепер достатньо людей зголосилися, аби провести повноцінний захід з багатьма учасниками.
"Бездрик"
Вік учасників фактично не обмежений, бігти можуть усі, хто лише навчився ходити

Коли? 14 липня 2024 року.

Де? – м. Кременець, Тернопілька область, Центр Вільного Часу “Панорама”.

Чому? – Де ж набратися сил як не в горах і якісно провести час з сім’єю, друзями, однодумцями, та долучитися до збору на РЕБ для наших військових.

Які дистанції:

  • 4 км – безкоштовна реєстрація (донат на довільну суму), комфортна відстань для легкої пробіжки, сімейної прогулянки, чи швидкої ходьби у затінку літнього лісу з набором висоти 100 м та чудовою панорамою на Кременець. Старт та фініш ЦВЧ “Панорама”. У стартовий пакет входить медаль фінішера, продукція від партнерів забігу, та грамота учасника (для дітей та підлітків).
  • 12 та 24 км (2 кола) на вибір, реєстрація 850 та 900 грн, маршрут для бігунів аматорів та професійних атлетів з набором висоти 500 та 1000 м. Маршрут пролягає територією Кременецького заповідника, ботанічного саду, трампліну, та інших мальовничих місць Кременецьких гір.

У стартовий пакет входить медаль фінішера металева, нагрудний номер, шкарпетки професійні брендовані, продукція партнерів, харчування на маршруті, послуги фотографів, а на фініші вас буде чекати гарячий борщ і холодний душ!

Весь прибуток перераховують на купівлю РЕБ для наших військових.

Також у рамках заходу відбудеться благодійний аукціон на території “Панорами” о 12:00.

Програма забігу “Бедрик”:

  • 8.30 – 9.50 – видача стартових (пріоритет 24 км, 12 км, 4 км в міру старту), шатро на території ЦВЧ “Панорама”;
  • 9.50 – 10.00 – відкриття забігу;
  • 10.10 – старт 12 км та 24 км;
  • 10.20 – старт 4 км.

Траса буде промаркована, треки закинуті в телеграм канал.

На маршруті будуть працювати фотографи.

Ліміт по часу: на 24 км – 4 години, 12 км – 3 години, 4 км – 1 година.

Розклад:

  • з 12.00 год – харчування;
  • о 13.30 год – благодійний аукціон;
  • о 14.00 – нагородження;
  • з 15.00 – вільна програма в Центрі Вільного Часу “Панорама”.
Перейти до панелі інструментів