23.10.2024
Новини

Нові лавандові локації з’явилися на Тернопільщині, деякі безкоштовні

Лаванда Тернопіль

Раніше “Терміново” розповідало про три лавандові поля на Тернопільщині, де можна зробити чудові фотосесії, гарно провести час та релаксувати. Та відтоді у нашому краї з’явилися нові локації “душі Провансу” і деякі з них навіть безкоштовні. Куди їхати вже у ці вихідні, ділимося.

Ланівці

Одне з найновіших місць, де уже розквітла лаванда і де абсолютно безплатно можна сфотографуватися, найкраще підійде для мешканців півночі Тернопільщини.

“У Лановецькому зооботсаду розквітла лаванда. Фіолетова стежина чарує своїм ароматом та красою.

Вихідні та святкові дні попереду – це чудова можливість зробити гарні фото та насолодитися відпочинком.

Тож ще раз подякуймо ЗСУ за те, що ми можемо насолоджуватися мирними днями та прекрасними моментами. Цінуймо кожну мить!”, – повідомляють у Лановецькій міській раді.

Переволоки (Бучацька громада)

Лавандове поле у с. Переволоки, що за 9 км від Бучача, з’явилося відносно нещодавно і повноцінно працює 3 роки. Чудовий варіант для південних громад нашої області.

У цьому місті на вас чекатимуть зранку до вечора. Вартість години прогулянки для дорослих – 100 грн, для дітей до 10 років – 50 грн. Також можливо орендувати поле для приватного перебування.

“Знову розквітло лавандове поле в селі Переволока! І чекає на вас, щоб розділити з вами свою красу, ніжний аромат, незабутні враження та позитивний заряд. Чекаємо вас з 23 червня! Дзвоніть завчасно за тел. 096 139 08 32, 066 839 90 11”, – запрошують господарі.

Тернопіль

На лавандовому квітнику, що цвіте біля Тернопільської ОВА, мабуть, не сфотографувався лише лінивий. Серед багатьох фотозон у місті – це одне з найприємніших і найромантичніших. Вигляд та запах можуть суттєво підняти настрій людям, які прямують повз цієї локації та добряче зарядити позитивом.

 

Перейти до панелі інструментів