23.10.2024
Новини Оперативно

Внаслідок нічної атаки “шахедів” у сусідній з Тернопільщиною області постраждали люди

Цієї ночі знову двічі оголошувалася повітряна тривога, кожного разу вона тривала по годині. І, якщо мешканці Тернопільщини могли лише чути гучні звуки польоту під час ворожих атак, то на сусідній Львівщині обстріли наробили лиха. Там постраждали щонайменше 2 чоловіків, – повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

“Під час першої нічної атаки «шахедів» на Львівщині постраждав 47-річний чоловік.

У Малехові чоловік отримав різані рани. Медики надали йому допомогу на місці. Обійшлося без госпіталізації.

Це те, що офіційно підтвердили у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф станом на 05:30.

Також офіційно підтвердили інформацію про ще одного постраждалого у Малехові внаслідок сьогоднішньої нічної атаки безпілотниками по Львівщині.

Це 70-річний чоловік. Його госпіталізували. У нього акубаротравма, множинні осколкові поранення і кілька вогнепальних переломів. Стан – середньої важкості”, – йдеться у повідомленні.

“У ніч на 19 червня 2024 року російські окупанти атакували 21-им ударним БпЛА типу «Shahed-131/136» із напрямків Приморсько-Ахтарськ – рф та мис Чауда – Крим.

Відбивали повітряний напад винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи та РЕБ Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України.

В результаті бойової роботи збито 19 ворожих ударних БпЛА типу «Shahed» у Херсонській, Миколаївській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Хмельницькій та Львівській областях”, – інформують у Повітряних Силах ЗСУ.

Фото ілюстративне

Перейти до панелі інструментів