26.06.2024
Новини

Топ місць для перегляду Євро-2024 у Тернополі: деякі працюють навіть без світла

Євро-2024

Євро-2024 обіцяє бути захопливим турніром, який приверне увагу мільйонів фанатів по всьому світу. Тернопіль не залишиться осторонь цієї грандіозної події. Для всіх поціновувачів футболу, які хочуть відчути неповторну атмосферу чемпіонату, ми підготували путівник по найкращих місцях у місті, де можна насолодитися трансляціями матчів.

Незалежно від того, чи віддаєте ви перевагу гучній компанії у спортивному барі, затишній атмосфері невеличкого кафе, або чи комфорту власної оселі – у нашому огляді ви знайдете оптимальний варіант для перегляду ігор. Ми розповімо про популярні заклади Тернополя, які готуються до прямих трансляцій, а також поділимося інформацією про надійні онлайн-платформи для тих, хто планує вболівати вдома.

Коли грає збірна України та інші матчі: розклад

Нагадаємо, що одна з головних спортивних подій року розпочинається уже сьогодні, 14 червня. Україна зіграє свій перший матч 17 червня проти Румунії. Повний розклад матчів 1 туру публікує MEGOGO.

Де дивитися матчі у Тернополі: перелік закладів

У Тернополі подивитись матч з друзями на великому телевізорі можна у декількох закладах громадського харчування у місті.

Veranda

Ресторан Veranda (літній майданчик Maxim) у парку Т.Г. Шевченка уже приготувався до напливу футбольних фанатів. Тут пропонують 200 посадкових місць, 4 великих телевізори, оновлене меню і не тільки. В залі працюватиме відомий український коментатор Павло Посохов (його голос ви могли чути під час трансляцій матчів та інших спортивних подій). Заклад працює до 23:00.

Цісар

У “Цісарі”, що на вул. Злуки, 13 (на місці ресторану “Зорепад”) транслюватимуть матчі Євро-2024. Та кількість місць обмежена, оскільки поєдинки транслюватимуть у кабінках. Заклад працює до 23:00.

“Ковчег”

Гості можуть скуштувати крафтове пиво власного виробництва, а також поласувати стравами грузинської та європейської кухні. В меню присутні також різноманітні смаколики до пива: серед них легендарні Вуджені вушка і курячі крильця, які присутні в меню закладу ще від його відкриття. Графік роботи закладу -10:00 – 23:00.

Сім’я ресторанів Файного міста

У сім’ї ресторанів Файного міста транслюватимуть матчі у 2 закладах – “Клуб Файного міста” та “Файне місто”. Представники закладів повідомили “Терміново”, що у ресторанах транслюватимуть матчі на проєкторі та телевізорах. Гостям пропонуватимуть фірмові закуски та крафтове пиво, страви різних кухонь світу.

Заклади працюють до 23:00.

Проєктори у “Клубі Файного міста” виглядають так:

Проєктори та телевізори у “Файному місті” транслюватимуть матчі навіть якщо не буде світла

“Лисий”

Приватний клуб “Лисий” також підготувався до трансляції матчів Євро-2024. Заклад обладнано телевізорами та проєктором. Гостям пропонують різноманітні напої та страви, а також можливість зіграти в більярд. Клуб також працюватиме до 23:00.

Де подивитись онлайн

Якщо матч випадає на комендантську годину або ви просто хочете дивитись його удома, то трансплюватимуть Євро-2024 онлайн-сервіси та телеканали. Наприклад, MEGOGO транслюватиме всі матчі – 51 поєдинок. Але це платний сервіс – для перегляду потрібно замовити підписку.

Серед телеканалів деякі поєдинки транслюватиме “Суспільне”. Ці трансляції будуть безкоштовними в кабельних мережах та в цифровому мовленні Т2. Зокрема, державний телеканал покаже мат-відкриття, матчі збірної України, половину 1/8 фіналу, всі чвертьфінали, півфінали та фінал.

 

Перейти до панелі інструментів