23.10.2024
Новини Оперативно

Гнав на великій швидкості вулицями: дуже п’яний водій трактора ледь не переїхав дітей на Тернопільщині

На Тернопільщині ледь не сталося непоправне. І знову виною всьому – горілка.

П’яний водій трактора ледь не переїхав дітей, коли на шаленій швидкості їхав вулицями села Швейків. Сталось це на Монастирищині.

“2,3 проміле алкоголю в крові водія показав газоаналізатор «Драгер». Чоловік у стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням і спровокував дорожньо-транспортну пригоду.
За словами очевидців, водій трактора МТЗ – 80 їхав на великій швидкості однією із вулиць села Швейків Монастирського району,” – йдеться у повідомленні ГУНП у Тернопільській області.

На дорозі каталися на самокатах діти, а побачивши трактор, почали тікати.

Водій навіть не гальмував, а зупинився лише після того, як наїхав на один із самокатів. На місце пригоди виїжджали працівники Бучацького відділення поліції.

У ході перевірки з’ясувалося, що 46-річний водій трактора був п’яний і керував технікою без відповідних дозволів.

На чоловіка поліцейські склали три адміністративних протоколи: за статтею 124 (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна), частина 4 статті 130 (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння) та статтю 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото на головній ілюстративне

Перейти до панелі інструментів