23.10.2024
Новини

Не зданий в експлуатацію: з’явилось детальне відео пошкоджень на мосту у Струсові

міст у Струсові

На Тернопільщині через сильну зливу водою знесло частину моста. Проливні дощі просто змили у річку частину пішохідної зони, що пролягає через міст у Струсові.

Ця подія викликала значний резонанс серед мешканців Тернопілля, адже конструкція була відремонтована лише у 2021 році. У Службі відновлення та інфраструктури тільки щойно прокоментували цю подію.

Згідно з повідомленням на офіційній сторінці Служби, причиною руйнування частини моста є локальні інтенсивні опади, адже за 3 години випала тижнева норма опадів. А з прилеглих до автошляху вулиць на Н-18 винесло болото на сміття, що погіршило водовідведення з мосту.

Дорожники уже укріпили ділянку розмиву та почали зміцнювати конус земполотна. Всі роботи підрядник виконує за власний кошт, адже цей об’єкт ще не зданий в експлуатацію. Тим часом до моста в Струсові скликають комісію за участі представників підрядника, проєктантів, Служби відновлення та незалежного технагляду.  Комісія узгоджуватиме проєктне рішення, що має запобігти повторенню розмивання земполотна мосту.

Тим часом читачі “Терміново” надіслали відео, на якому видно, наскільки серйозними є підмивання споруди 3-годинним дощем.

 

Перейти до панелі інструментів