06.07.2024
Небесне військо Новини

“Котики, люблю вас. Все норм. Несемо службу”: на війні загинув митець та стиліст з Тернополя

Трагічну звістку повідомив міський голова Сергій Надал. Тернопільщина та творча спільнота втратили колоритну особистість, митця, стиліста, представника квір-спільноти 36-річного Артура Сніткуса. 

“З глибоким сумом повідомляємо, що загинув під час захисту України воїн Сніткус Артур Романович (13.05.1988 р.н.). Герой віддав своє життя 7 червня під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Співчуваємо всім рідним та близьким захисника. Щиро розділяємо біль утрати та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна пам’ять нашому захиснику!”, – пише міський голова Тернополя.

Новина про загибель воїна шокувала усіх, хто знав Артура.

Не віриться… я пам’ятаю його, ми з однієї школи. Він був дуже неординарною і творчою особистістю“, – пригадує Ulia Kotsiulym.

Артур… твій сміх у вухах, а посмішка перед очима.. Слава герою”, – пише  Taisiia Merenko.

Під час виконання бойового завдання, захищаючи Україну, загинув наш Артурчик, Артур Сніткус (1988-2024). Він був завжди такий світлий, такий радісний, по-дитячому безпосередній… Його так всі любили в Києві!“, – ділиться Yuri Leiderman.

Страшна новина, загинув Артур Сніткус. Артур назавжди невід’ємна частина моїх найкращих спогадів минулого життя з усіма нескінченними тусовками й шаленими пригодами. Не вірю що пишу цей некролог… неймовірно шкода“, – пише Cybele Attis.

Котики, люблю вас. Ось вам трохи настрою з передової. Я в Селидове. Несемо службу. Все норм“, – це був один з останніх дописів Артура в Instagram.

Перейти до панелі інструментів